Who we are

Hvem er vi?

Vi er drevet af engagement for vores kunder, medarbejdere, ejere og omverden. Vi ønsker at muliggøre de bedste løsninger for mennesker i bevægelse med indblik i tøj og derfor arbejder kontinuerligt med bæredygtige løsninger.

Hos Balleruprens bliver tøjet ikke bare rent, men vores renserimetoder er også meget mere forbeholdt for både tøjet og huden:​

  • Kvaliteten for tøjet holder formen bedre
  • Slitagen ved vores rensemetoder formindskes
  • Farverne bliver bevaret, da vi ikke benytter blegemidler og andre lignende kemikalier i vores renseri
  • Risikoen for hud irritationer mindskes da vi ikke benytter os af skadelige stoffer eller lugte i tekstilet

What we do

 

25 års erfaring

Vi mener, at det kræver erfaring hvis man skal vurdere hvilken behandling et styk tøj skal have. Dette gælder både i forhold til at få fjernet al snavs og alle pletter, men i høj grad også i forhold til at passe godt på dit tøj eller dine boligtekstiler. Derfor behandler vi kundernes tøj, gardiner, tæpper eller andre tekstiler med et erfarent øje, og vurdere hvilken behandling er den helt rigtige.  Vi møder aldeles mange forskellige materialer, det kræver dog at hver neste af dem kræver en bestemt behandling. Dette forudsætter specialviden og er grunden til at du bør vælge et renseri som Balleruprens, hvor du begejstres godt af 25 års erfaring.

Ring for mere info

44 97 56 83

Like os på facebook!